Produkter för viking salt (12)

GRÅ VIKING SALT - KRYDDAT SALT

GRÅ VIKING SALT - KRYDDAT SALT

Den kraftfulla smaken från Norden.... Ett recept överfört av ett krigarfolk direkt från Norge. Vikingasaltet värmer smaken av dina rätter med sina rökiga toner, pepparens hetta och den kryddiga smaken av curry. Det rekommenderas för soppor, grytor och såser i allmänhet. Både stark och delikat, passar dess smak utmärkt med potatis, ris, scrambled eggs och lax, såklart. På en omelett eller en ostsoufflé är det ett måste!! SKU:SGV250
Litet Himalayasalt 1000g vivio

Litet Himalayasalt 1000g vivio

Himalayasalt är det renaste och hälsosammaste saltet på jorden. Det kommer endast från en plats: den östra Himalaya-banden i Pakistan. Det har en färg som sträcker sig från vitt till ljusrosa och mörkröd. Det skapades för miljontals år sedan som ett resultat av havens uttorkning, och dess avlagringar finns på ett djup av 400-600 meter under jordens yta. Himalayasalt är renare och hälsosammare än det traditionella bordsaltet som används varje dag. Det innehåller en uppsättning av makro- och mikroelement. Himajalska Vivio finns i två versioner: fin och grov. Himalayasalt används oftare än den grova i matlagning för att krydda rätter. Det grova saltet har samma användning, men fungerar också i badet. I detta fall, tillsätt cirka 10 g salt per 1 liter vatten i badet. Efter ett saltsbad rekommenderas en halvtimmes vila. Tester visar att vi konsumerar för mycket salt.
ACTI'BOOST SALT - Pulver

ACTI'BOOST SALT - Pulver

Metarom-sortiment
Vild Vitlökssalt - Smaksatta Salter

Vild Vitlökssalt - Smaksatta Salter

Gros salt från Guérande smaksatt med björnlök är en smakfull kombination av Guérande-salt, som skördas för hand i Guérandes saltängar, och björnlök, en vildväxande växt med en subtil smak av vitlök och lök. Denna aromatiska blandning ger en delikat ton till dina rätter, där den mineralrika smaken av gros salt från Guérande förenas med den väldoftande aromen av björnlök. Gros salt från Guérande smaksatt med björnlök bereds noggrant med högkvalitativa ingredienser. Gros salt från Guérande skördas enligt traditionella metoder som bevarar dess renhet och mineralrikedom. Björnlöken väljs noggrant för sin färskhet och autentiska smak. Du kan därför uppskatta kvaliteten och den exceptionella smaken av denna aromblandning. Snabb receptidé: Tomatsallad med björnlök Receptidé Ingredienser: 4 mogna tomater 1 matsked olivolja Referens:AR809635 Ingredienser:salt från Guérande, björnlök (10%)*
Magnesiumsulfat

Magnesiumsulfat

Dr. Paul Lohmann® erbjuder magnesiumsulfat som pulver, kristaller i livsmedels-/läkemedels-/kemisk ren kvalitet samt för kosttillskott. För farmaceutiska tillämpningar används det för behandling av hypomagnesemi. För livsmedelstillämpningar används det för magnesiumberikning. För industriella tillämpningar används specialiserade typer för att avlägsna kvarvarande vatten från mestadels flytande organiska material. CAS 22189-08-8 \ 10034-99-8 EINECS 231-298-2 Dr. Paul Lohmann® genomför produkt- och applikationsutveckling i nära samarbete med kunder. Detta inkluderar anpassning av kemiska och fysiska parametrar såsom volymvikt, vätbarhet, partikelstorlek, renhet eller pH-värde.
Himalayas Granulerat Salt 1000g VIVIO - Himalayas Granulerat Salt 1000g VIVIO

Himalayas Granulerat Salt 1000g VIVIO - Himalayas Granulerat Salt 1000g VIVIO

Himalayasalt är det renaste och hälsosammaste saltet på jorden. Det kommer endast från en plats – östra Himalaya i Pakistan. Färgen varierar från vit till ljusrosa och mörkröd. Det bildades för miljontals år sedan som en följd av att haven torkade ut, och dess fyndigheter finns på ett djup av 400-600 meter under jordens yta. Himalayasalt är renare och hälsosammare än traditionellt bordssalt som vi använder i vår vardag. Det innehåller en uppsättning makro- och mikroelement. Himalayasalt från Vivio finns i två varianter: fint och granulerat. Fint himalayasalt används oftare än granulerat i köket för att krydda maträtter. Granulerat salt har samma användning, men fungerar också bra i bad. I så fall bör man tillsätta cirka 10 g salt per 1 liter vatten. Efter ett saltbad rekommenderas en halvtimmes vila. Forskning visar att vi konsumerar för mycket salt. Det finns i de flesta produkter som vi använder under dagen: i konserver, charkuterier, korv.
Magnesiumkarbonat

Magnesiumkarbonat

Dr. Paul Lohmann® erbjuder magnesiumkarbonat som pulver, granulat i livsmedels-/läkemedels-/kemisk ren kvalitet samt för kosttillskott. För läkemedelsapplikationer används det för behandling av hypomagnesemi. För livsmedelsapplikationer används det som syraregulator, för anti-klumpning och för magnesiumberikning. För industriella applikationer används det för produktion av glaskeramer och emaljer samt som flödhjälpmedel. CAS 12125-28-9 / 39409-82-0 EINECS 235-192-7 Dr. Paul Lohmann® genomför produkt- och applikationsutveckling i nära samarbete med kunder. Detta inkluderar anpassning av kemiska och fysiska parametrar såsom volymvikt, våtbarhet, partikelstorlek, renhet eller pH-värde.
Magnesiumcitrat

Magnesiumcitrat

Dr. Paul Lohmann® erbjuder Magnesiumcitrat som pulver, mikroniserat pulver och granulat i livsmedels-/läkemedels-/kemiskt ren kvalitet samt för kosttillskott. För farmaceutiska tillämpningar används det för behandling av hypomagnesemi. För livsmedelstillämpningar används det för magnesiumberikning. CAS 3344-18-1 \ 153531-96-5 EINECS 222-093-9 Dr. Paul Lohmann® genomför produkt- och applikationsutveckling i nära samarbete med kunder. Detta inkluderar anpassning av kemiska och fysiska parametrar såsom volymvikt, vätbarhet, partikelstorlek, renhet eller pH-värde.
NATURLIG VANILJAAROM

NATURLIG VANILJAAROM

Vi erbjuder vaniljer med otaliga facetter. Träiga, kryddiga, krämiga noter och många andra profiler för att utforska nya kulinariska horisonter genom att lägga till en läcker och varm touch.
Zinkglukonat

Zinkglukonat

Dr. Paul Lohmann® erbjuder zinkglukonat som pulver, fint granulat i läkemedelskvalitet och för kosttillskott. Inom läkemedelsområdet används det för behandling av zinkbrist. Inom livsmedelsområdet används det för zinkberikning. CAS 4468-02-4 (fritt från vatten) EINECS 224-736-9 Dr. Paul Lohmann® genomför produkt- och tillämpningsutveckling i nära samarbete med kunderna. Detta inkluderar anpassning av kemiska och fysikaliska parametrar såsom bulkdensitet, vätbarhet, partikelstorlek, renhet eller pH-värde.
Zinkbisglycinat

Zinkbisglycinat

Dr. Paul Lohmann® erbjuder zinkbisglycinater som pulver i livsmedelskvalitet och för kosttillskott. Bislgycinater är fullt reagerade chelater. För livsmedelsapplikationer används det för zinkberikning. CAS 14281-83-5 EINECS 238-173-1 Dr. Paul Lohmann® genomför produkt- och applikationsutveckling i nära samarbete med kunder. Detta inkluderar anpassning av kemiska och fysiska parametrar såsom bulkdensitet, vätbarhet, partikelstorlek, renhet eller pH-värde.
Magnesiumbisglycinat

Magnesiumbisglycinat

Dr. Paul Lohmann® erbjuder Magnesium Bisglycinat som pulver i livsmedelskvalitet samt för kosttillskott. Bisglycinater är fullt reagerade chelater. För livsmedelsapplikationer används det för magnesiumberikning. CAS 14783-68-7 EINECS 238-852-2 Dr. Paul Lohmann® genomför produkt- och applikationsutveckling i nära samarbete med kunder. Detta inkluderar anpassning av kemiska och fysiska parametrar såsom bulkdensitet, vätbarhet, partikelstorlek, renhet eller pH-värde.